Bioresonantie

 

Bioresonantie

Werking

Uitgangspunt van de therapie is, dat alles om ons heen, bestaat uit kleine deeltjes. Deze deeltjes trillen. Alles wat u waarneemt is in beweging en heeft een eigen ‘trillingssnelheid’. Dit wordt de trillingsfrequentie genoemd.

Wanneer uw lichaam in balans is, trillen alle elementen op hun eigen frequentie. Wanneer uw lichaam niet in balans is, is er sprake van een afwijkende trillingsfrequentie die er voor kan zorgen dat u zich niet fit voelt. Wellicht heeft u lichamelijke of psychische klachten, maar vindt u geen directe mogelijkheid om uw lichaam weer in balans te krijgen.

Er zijn verschillende methoden om de energie in uw lijf weer te laten stromen. Bioresonantie-therapie is een van die manieren. Indien u zich zorgen maakt over uw gezondheid, adviseer ik u ook uw huisarts te consulteren.

Werkwijze

Via een testmethode wordt de oorzaak van de klacht opgezocht, dus daar waar het probleem begint. Hierna volgt een behandeling met druppels of bioresonantie tabletten. Vanuit uw energieveld wordt uw klacht lichamelijk aangepakt, de blokkade verdwijnt en het lichaam hersteld zichzelf.

Bioresonantie test € 45,00