Voetzonereflex therapie

Voetzonereflex therapie

Oorsprong

Voetzonereflexologie werd al toegepast in het oude China, in Egypte en bij de indianen van Noord- en Zuid-Amerika. Het is gebaseerd op de gedachte dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.

Voetzonereflexologie is meer dan symptoombestrijding. Ziekte schuilt vaak in een verkeerde manier van denken bij ervaringen en bij onderdrukte en onverwerkte emoties, waardoor een blokkade kan ontstaan in de energievelden en/of energiebanen en daarmee in de samenwerking van de verschillende organen in ons lichaam.

Zones

Als we de voeten bekijken, dan kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op en in onze voeten. Met de therapie is de mens in staat zichzelf te helpen en in betere conditie te brengen.

Massage

Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Voor meer informatie en een afspraak kunt u contact opnemen met Schoonheidssalon Bellefleur.

Voetzonereflex drukpunt therapie werkt op zelfherstellend vermogen.

 

Voetzonereflex behandeling € 42,50

 

Om uw voeten optimaal in conditie te houden kiest u naast voetzonereflex therapie voor een complete voetverzorging door pedicure Tinke Vonk.